Ontdek welke stappen Gillette zet om te helpen in de strijd tegen COVID-19.Meer informatie

King C. Gillette: Een complete lijn voor de baard van de pioniers op het gebied van verzorging van King C. Gillette

WE INTRODUCEREN KING C. GILLETTE

EEN NIEUWE LIJN SAMENGESTELD DOOR DE PIONIERS OP HET GEBIED VAN VERZORGING SINDS 1901.

Deze lijn, geïnspireerd op een eeuw aan innovatie en gevoed door de geest van onze oprichter KING CAMP GILLETTE, bestaat uit een complete set van precisiehulpmiddelen en kwalitatieve verzorgingsproducten om iedere man in staat te stellen zijn eigen unieke stijl te creëren.

MASTER YOUR STYLE

 • Halsscheermes

  Ontworpen om de gevoelige plekken van de hals en wangen te scheren, zodat je gemakkelijk je perfecte look kunt bereiken. De mesjes staan op een optimale afstand van elkaar, en helpen irritatie te voorkomen en trekken te verminderen. Met premium handvat voor controle bij elke scheerbeurt.

  Gezicht & contouren scheersysteem

  Ontworpen voor style en nauwkeurigheid met een precisietrimmer om te helpen die lastige gedeeltes te bereiken en het makkelijker te maken om iedere gewenste look met gezichtshaar te bereiken, zoals bakkebaarden of een sikje.

  Double Edge safety scheermes

  Een iconisch ontwerp dat is geïnspireerd op ons erfgoed, voor een uiterst nauwkeurige afwerking. Een enkel, met platina gecoate, dubbelzijdig mesje om accuraat te stylen, ideaal voor de vormgeving van je bakkebaarden en het creëren van sterke baardlijnen.

 • Baardtrimmer

  Ontworpen om je te helpen je perfecte look te bereiken, zodat je elke dag helemaal jezelf kunt zijn.

 • Baard- en gezichtsreiniger

  Onze verfrissende baard- en gezichtsreiniger met kokoswater, arganolie en avocado-olie zorgt elke dag weer voor een frisse en schone baard en huid.

  Baardolie

  Onze baardolie bevat argonolie, jojoba, amandelolie en hydrateert droge huid en verzacht je baard.

  Zachte baardbalsem

  Onze baardbalsem, verrijkt met rijke cacaoboter, arganolie en sheaboter, verzorgt diepgaand zodat je baard zacht en soepel aanvoelt.

  Transparante scheergel

  Onze heldere, niet-schuimende scheergel, verrijkt met witte thee en arganolie, beschermt je huid tijdens het scheren en helpt je elke dag nauwkeurig te stylen.

VERRIJKT MET ONZE KENMERKENDE GEUR

Ontdek moderne mannelijkheid met deze nieuwe geur, die een perfecte blend van frisse citrus en sprankelende gember biedt in combinatie met roze peper en frisse mintnuances. De toevoeging van geranium, bourbon en verzachtende lavendel voegt een verfijnde diepte en bloom toe, terwijl de romige tonkaboon, het warme hout en rijke amber je het gevoel van zelfvertrouwen geven.

ADVIES VAN DE EXPERTS

  GEÏNSPIREERD DOOR ONZE OPRICHTER, ONTWORPEN VOOR JOU.