DE KING C. GILLETTE PRODUCTLIJN

EEN NIEUWE LIJN GECREËERD DOOR SCHEERPIONIERS SINDS 1901.
De productlijn van KCG bestaat uit een complete set precisiegereedschap
Geïnspireerd door een eeuw aan innovatie en gevoed door de geest van onze oprichter KING CAMP GILLETTE, omvat deze nieuwe lijn een complete set precisietools en hoogwaardige verzorgingsproducten, waarmee elke man zijn unieke stijl kan creëren.

Style Like a King

Style Master

De King C. Gillette Style Master is een veelzijdige baardtrimmer ontworpen voor het afwerken van contouren, trimmen en bijwerken van een stoppelbaard. Deze draadloze tondeuse heeft een 4D-mesje voor gemakkelijke, snelle en comfortabele bewegingen tij...

King C. Gillette baardtrimmer PRO voor mannen

King C. Gillette baardtrimmer PRO voor mannen heeft een precisiedraaiknop met 40 lengte-instellingen en 2 kammen, zodat je de volledige veelzijdigheid hebt om je stoppels of baard precies zo vorm te geven als jij wilt. De mesjes zijn levenslang scher...

KCG-producten verrijkt met karakteristieke geur

VERRIJKT MET ONZE KENMERKENDE GEUR

Ontdek moderne mannelijkheid met deze nieuwe geur, die een perfecte blend van frisse citrus en sprankelende gember biedt in combinatie met roze peper en frisse mintnuances. De toevoeging van geranium, bourbon en verzachtende lavendel voegt een verfijnde diepte en bloom toe, terwijl de romige tonkaboon, het warme hout en rijke amber je het gevoel van zelfvertrouwen geven.
King C Gillette handtekening

ADVIES VAN DE EXPERTS

Rich Mendoza

Filthy Rich Barbershop | New York

Opschonen van je lijnen zit ‘m in het oog. De transparante gel stelt je in staat precies te zien waar je geschoren hebt. Zodra je een kant gedaan hebt, moet je ervoor zorgen dat de andere kant erbij past.

Barry Hairston

The Stars Barber Lounge | Dallas, Texas

Baardbalsem is geweldig voor langer gezichtshaar omdat het helpt bij de glans en het onderhouden van die goed verzorgde look. Met gezichtshaarwil je er zeker van zijn dat het altijd lekker ruikt en de baardbalsem geeft het een geweldige geur.

Chris Eliares

Dogpatch Barber & Shave | San Francisco, California

Het is altijd essentieel om je gezicht te wassen voor je gaat scheren om oliën en dode huidcellen te verwijderen. Een tip voor het scheren: trek je huid strak met de hand die je niet gebruikt.

01/04