WE INTRODUCEREN KING C. GILLETTE

EEN NIEUWE LIJN SAMENGESTELD DOOR DE PIONIERS OP HET GEBIED VAN VERZORGING SINDS 1901.

De productlijn van KCG bestaat uit een complete set precisiegereedschap

Deze lijn, geïnspireerd op een eeuw aan innovatie en gevoed door de geest van onze oprichter KING CAMP GILLETTE, bestaat uit een complete set van precisiehulpmiddelen en kwalitatieve verzorgingsproducten om iedere man in staat te stellen zijn eigen unieke stijl te creëren.

MASTER YOUR STYLE

01/08
KCG-producten verrijkt met karakteristieke geur

VERRIJKT MET ONZE KENMERKENDE GEUR

Ontdek moderne mannelijkheid met deze nieuwe geur, die een perfecte blend van frisse citrus en sprankelende gember biedt in combinatie met roze peper en frisse mintnuances. De toevoeging van geranium, bourbon en verzachtende lavendel voegt een verfijnde diepte en bloom toe, terwijl de romige tonkaboon, het warme hout en rijke amber je het gevoel van zelfvertrouwen geven.

King C Gillette handtekening

ADVIES VAN DE EXPERTS

Rich Mendoza

Filthy Rich Barbershop | New York

Opschonen van je lijnen zit ‘m in het oog. De transparante gel stelt je in staat precies te zien waar je geschoren hebt. Zodra je een kant gedaan hebt, moet je ervoor zorgen dat de andere kant erbij past.

Barry Hairston

The Stars Barber Lounge | Dallas, Texas

Baardbalsem is geweldig voor langer gezichtshaar omdat het helpt bij de glans en het onderhouden van die goed verzorgde look. Met gezichtshaarwil je er zeker van zijn dat het altijd lekker ruikt en de baardbalsem geeft het een geweldige geur.

Chris Eliares

Dogpatch Barber & Shave | San Francisco, California

Het is altijd essentieel om je gezicht te wassen voor je gaat scheren om oliën en dode huidcellen te verwijderen. Een tip voor het scheren: trek je huid strak met de hand die je niet gebruikt.

01/04

GEÏNSPIREERD DOOR ONZE OPRICHTER, ONTWORPEN VOOR JOU.