Ontdek welke stappen Gillette zet om te helpen in de strijd tegen COVID-19.Meer informatie

Heated Razor

Het gevoel van een warme handdoek

Verzachtende Warmte

Onmiddellijke, constante en verstelbare verwarmingsstrook technologie

Zorgvuldig ontworpen

Magnetisch koppelen en draadloos opladen

Waterdicht

Ontworpen om helemaal waterdicht te zijn tijdens het scheren boven de wastafel of onder de douche

Ongelooflijk comfort

Met Flexdisc technologie om optimaal contact te houden met de verwarmingsstrook en Gillette’s beste mesjes

Verzachtende warmte met slechts één druk op de knop

Activeer je zintuigen

Met het gevoel van een warme handdoek

Warmte heeft door de hele geschiedenis van het scheren een belangrijke rol gespeeld voor mannen. Dit komt vooral omdat het gevoel van een warme handdoek vroeger een luxe ervaring gaf tijdens het scheren. Dit plezierige en warme gevoel was vroeger alleen toegankelijk voor de elite; degenen die de smaak en middelen hadden om te kunnen genieten van een scheerbeurt met warme handdoek, uitgevoerd door een ervaren barbier die uitgerust was met het juiste gereedschap. Om dit gevoel thuis ook te bereiken, probeerden mannen op verschillende manieren warmte toe te voegen aan hun scheerbeurten. Ze legden bijvoorbeeld hun mesjes in warm water voor het scheren, ze scheerden zich tijdens het douchen of ze gebruikten een voorverwarmde handdoek. Dankzij de nieuwe Heated Razor, een innovatie van GilletteLabs, is het gevoel van een scheerbeurt met een warme handdoek niet langer een luxe die gereserveerd is voor speciale gelegenheden. Dit gevoel ligt nu in het bereik van alle mannen.

VERWARMINGSSTROOK TECHNOLOGIE

Dankzij de Verwarmingsstrook Technologie komt de huid in contact met warmte voordat er mesjes over de huid gaan, wat er toe leidt dat de huid zich ontspant. Uw haar verzacht en uw zintuigen ontwaken. Met elke beweging glijden de mesjes over de voorverwarmde huid wat tot de meest precieze en comfortabele scheerervaring leidt. Door dit aangename gevoel van een warme handdoek wordt uw scheerroutine in de ochtend een aangename ervaring, waardoor u uw dag op de beste manier kan beginnen. De verwarmingsstrook van de Heated Razor is gemaakt van roestvrij staal en bereikt binnen een paar seconde de gewenste warmte. Tijdens de scheerbeurt wordt warmte met een constante temperatuur geleverd. Deze innovatieve technologie werd volledig ontworpen en ontwikkeld door Gillette in haar Duitse onderzoeks- en innovatiecentrum in Kronberg, nabij Frankfurt. Een team van 40 experts heeft in dit onderzoekscentrum van Procter & Gamble, dat gespecialiseerd is in elektronische mechanica, deze innovatieve technologie gecreëerd, wat er voor gezorgd heeft dat de Heated Razor de “Best of CES 2019 People’s Choice Award” gewonnen heeft.

FLEXDISC TECHNOLOGIE

De Flexdisc is ontworpen om er voor te zorgen dat op alle contouren van uw gezicht een kalmerende warmte verspreid wordt. Op deze manier kan er heel nauwkeurig geschoren worden omdat vrijwel alle haren meegenomen worden. Het contact tussen de verwarmingsstrook van het scheermes en de huid wordt constant onderhouden zodat u de hitte zonder onderbreking kunt voelen. Door zich aan te passen aan de contouren van uw gezicht zorgt de Heated Razor voor een aangename en gladde scheerbeurt.

WATERDICHT

Het scheermes is waterbestendig, wat betekent dat u veilig kunt scheren onder de douche of boven de wastafel. Het is dus 100% waterdicht voor optimaal scheercomfort.

VERSTELBARE TEMPERATUUR

De temperatuur van de Heated Razor is aan te passen met slechts één druk op de knop. Er is keuze tussen twee verschillende warmteniveaus, namelijk 43 en 50 graden. Het gele licht geeft aan dat de Heated Razor is ingesteld op 43 graden en het oranje licht geeft aan dat de Heated Razor is ingesteld op 50 graden. Bij het eerste gebruik is de Heated Razor ingesteld op 50 graden. De temperatuur kan eenvoudig gewijzigd worden door de aan/uit knop ingedrukt te houden totdat de warmte-indicator van kleur verandert. De intelligente technologie van de Heated Razor onthoudt uw geselecteerde instelling de volgende keer dat deze gebruikt wordt.
Automatische oververhitting bescherming: Uw tevredenheid en veiligheid zijn voor ons van het grootste belang. Daarom beschermen vier intelligente warmtesensoren die geïntegreerd zijn in de Heated Razor automatisch tegen oververhitting. Ze zorgen voor een constante temperatuur bij elke beweging tijdens uw scheerbeurt.

DRAADLOOS OPLAADBAAR

De Heated Razor wordt opgeladen met een draadloze oplader. Mocht er een probleem optreden heeft u 2 jaar garantie op uw scheermes.

MAGNETISCH DOCKINGSYSTEEM

Een magnetische houder geeft u eenvoudig toegang tot uw Heated Razor. De Heated Razor kan verticaal gestationeerd worden in de magnetische houder en is dus ook echt een designobject in uw badkamer.

5 SCHEERMESJES

De scheermesjes die op de Heated Razor passen zijn exclusief ontworpen voor de Heated Razor. Deze scheermesjes, die bestaan uit 5 mesjes, zijn Gillette’s fijnste, meest geavanceerde en dunste scheermesjes. Dit leidt ertoe dat deze mesjes ongelooflijk comfort bieden. Bovendien kunt u met het precisiemes aan de achterkant van de 5 mesjes moeilijk bereikbare gedeeltes van de huid bereiken, zoals de omtrek van de mond en de onderkant van de neus.