Ontdek welke stappen Gillette zet om te helpen in de strijd tegen COVID-19.Meer informatie

DE BAARDTRIMMER DIE ALLES AANKAN

DE WATERBESTENDIGE MULTIFUNCTIONELE GILLETTE® STYLER. DE PERFECTE TOOL OM TE TRIMMEN, SCHEREN EN STIJLEN VOOR JE BESTE LOOK.
MEESTER ELKE STIJL
Trim

Onze waterbestendige baardtrimmer heeft drie verwisselbare kammen voor een consistente lengte en aanpassing aan je gezichtscontouren.
Scheer

Voor de perfecte scheerbeurt gebruik jeeen Gillette® Fusion™ mesje van het merk dat je vertrouwt voor een gladde, comfortabele scheerbeurt.
Omlijn

Werk je scheerbeurt af met de Precisietrimmer Draai het scheermesje om voor meer controle, om moeilijk bereikbare plekken te scheren en frisse, strakke lijnen te creëren.
EEN STYLER.
ALLE SCHEERTOOLS.
MULTIFUNCTIONELE GILLETTE STYLER

Met Fusion™ ProGlide® kwaliteitsmesjes en door Braun ontwikkelde technologie. De Gillette STYLER is waterbestendig zodat je hem ook onder de douche kunt gebruiken.
4 NIVEAUS VAN TRIMMEN

Gebruik een van de drie verwisselbare kammen (2 mm, 4 mm, 6 mm) voor een consistente lengte en aanpassing aan je gezichtscontouren.
PROGLIDE SCHEERMESJES

Het bijgesloten hulpstuk heeft een Gillette Fusion5™ ProGlide® navulmesje met precisietrimmer voor ongelooflijke prestaties.
WORD DE BAAS OVER JOUW STIJL
ONTDEK MEER

Leer hoe je de perfecte look creëert met de Gillette STYLER. Krijg elke gezichtshaarstijl onder de knie en ontdek meer tips van Gillette.