Waar Wij Voor Staan - We Maken Positieve Rolmodellen Toegankelijk Over De Hele Wereld

WAAR WIJ VOOR STAAN

WE MAKEN POSITIEVE ROLMODELLEN TOEGANKELIJK OVER DE HELE WERELD

Al meer dan 120 jaar helpt Gillette mannen er op hun best uit te zien, en zich ook zo te voelen. Dit houdt niet op bij onze producten. We ondersteunen mannen van alle leeftijden op weg naar hun beste zelf. Zo werken we bijvoorbeeld samen met partners die mannen helpen als rolmodel op te treden voor de volgende generatie.

Het is onze ambitie om een positieve impact te maken op miljoenen jongens via de kracht van rolmodellen. Door onze samenwerking met partners kunnen we zinvolle contacten leggen en de volgende generatie jongens de voordelen van mentorschap laten zien.

WAAROM ROLMODELLEN BELANGRIJK ZIJN

Had jij het geluk iemand te kennen die je meer zelfvertrouwen of nuttig advies gaf op cruciale momenten in je leven? Dan weet je hoe belangrijk het is om een positief rolmodel te hebben.

Iedereen kan een rolmodel zijn, een ouder, ander familielid, een oudere broer of zus, coach, leerkracht of mentor, en hun impact is onmiskenbaar.

Jongens met een behulpzaam rolmodel om zich heen blijken meer zelfvertrouwen in hun keuzes en in de toekomst te hebben.
84% van de jonge mannen zegt dat een rolmodel hen kan helpen zorgzamer te zijn
84% van de jonge mannen zegt dat een rolmodel hen kan helpen zorgzamer te zijn
86% van de jonge mannen gelooft dat een rolmodel hen kan helpen meer zichzelf te zijn
86% van de jonge mannen gelooft dat een rolmodel hen kan helpen meer zichzelf te zijn
76% van de jonge mannen die een rolmodel hebben, geeft aan dat ze vertrouwen hebben in hun toekomst
76% van de jonge mannen die een rolmodel hebben, geeft aan dat ze vertrouwen hebben in hun toekomst
Bron: Equimundo

IMPACT VIA LOKALE SAMENWERKINGSVERBANDEN

Met behulp van ons netwerk van lokale en regionale partners helpen we mannen om een positieve impact te maken op de mensen om hen heen.
Capitanes del Futuro en Major League Soccer

Capitanes del Futuro en Major League Soccer

In de VS sloegen Gillette en Major League Soccer (MLS) de handen ineen met Capitanes del Futuro om rolmodellen toegankelijk te maken voor achtergestelde jongeren van Latijns-Amerikaanse afkomst. Het gebrek aan een rolmodel is de voornaamste barrière voor hun ontwikkeling. Het programma brengt jongens, die een passie voor voetbal en vaardigheden als aanvoerder laten zien, in contact met rolmodellen. Die laten hen kennismaken met mogelijkheden, zowel op het voetbalveld als daarbuiten.
Football Beyond Borders

Football Beyond Borders

Gillette UK werkt sinds 2016 met de stichting voor jongerenonderwijs Football Beyond Borders (FBB) die de volgende generatie wil inspireren om het allerbeste uit zichzelf te halen. FBB brengt jonge mensen uit sociaal-economisch achtergestelde gebieden met een passie voor voetbal in contact met mentors. Deze mentors helpen hen op langere termijn om hun school af te maken en zo de vaardigheden en cijfers te behalen om met succes aan hun leven als volwassenen te beginnen.
De stichting Movember

De stichting Movember

De missie van Movember is uitgebreid, van alleen prostaat- en teelbalkanker naar mentale gezondheid. Daarmee staan ze wereldwijd synoniem voor de gezondheid van mannen. Het decennialange samenwerkingsverband van Gillette met Movember draagt bij aan ons doel, namelijk dat elke jongen opgroeit met een positief rolmodel. Dit doen we door mannen te laten zien hoe waardevol het is om goed voor jezelf te zorgen, niet alleen met betrekking tot zichzelf, maar ook tot de jongens die ze ondersteunen. Samen veranderen we, met elke snor en elk gesprek, hoe we omgaan met gezondheid van mannen.

PRODUCTSUGGESTIES VOOR JONGE MANNEN

Geniet vol vertrouwen van een gladde scheerbeurt en een geweldige stijl.

GilletteLabs Met Exfolierende Strip En Houder
Gillette ProGlide Scheermes
Gillette INTIMATE Scheermes