Hoe trim ik een baard?

Een beetje trimmen geeft een maximaal impact. Gillette® heeft alle tips, trucs en instrumenten die je nodig hebt om van je baard een topper te maken.

STAP 1:

Trim na het douchen en als je baard droog is. Je haar wordt gehydrateerd en is gemakkelijker te snijden, en geeft je een beter idee van hoe hij eruit zal zien als hij behandeld is.

STAP 2:

Borstel je baard. Hierdoor ontwarren knoopjes en is je baard klaar voor een optimale verzorging.

STAP 3:

Uebruik de Multifunctionele Gillette Styler voor een gelijke trim. Dankzij de drie geleidende kammen krijg je samenhang. Voor het beste resultaat trek je je huid tijdens het trimmen strak en trim je in een vegende beweging weg van je gezicht.

Gillette 3-in-1 Styler voor een gelijkmatige snit

STAP 4:

Vergeet niet dat er geen undo-knop is voor een slechte trimbeurt, dus begin met een langere geleidende kam om de lengte te controleren. Voor de beste styling trim je je baard korter op je nek en kaken. Houd je haar langer op je kin voor een verkleurend effect. Gebruik deze stijlen voor inspiratie.

STAP 5:

Borstel na het trimmen je snorhaar naar beneden en verwijder de geleidende kam om de haren die over je lip komen te verwijderen.

STAP 6:

Gebruik indien nodig een schaar om achtergebleven haren aan te pakken.

STAP 7:

Gebruik baardolie om je baard zacht en gezond te houden. TDe lichtgewicht oliën helpen om de vochtbalans in je baardhaar en huid te houden, om weerbarstige baarden en snorren te verzachten en onderhouden.

Was dit artikel nuttig?