Laten we onze planeet beschermen

Onze Planeet Beschermen

Gillette zet zich in om elke man, van elke leeftijd en in elke levensfase te inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn. Onze visie is om ongelooflijke verzorgingservaringen te leveren en de wereld een betere plek te maken voor elke generatie. Als verzorgingsleider voor meer dan een eeuw weten we hoe belangrijk een degelijke nalatenschap is. Daarom zijn sociale en milieuprogramma’s een integraal onderdeel van alles wat we doen. We willen dat onze merken vandaag, morgen en in de toekomst als goede kracht dienen.

Meer dan 800 miljoen consumenten over de hele wereld vertrouwen op ons voor hun verzorgingsbehoeften. Ons doel is om deze mannen en vrouwen te voorzien van de best mogelijke verzorgingsproducten en tegelijkertijd de grondstoffen op onze planeet te beschermen.

We willen een nieuwe norm voor uitmuntendheid op het vlak van milieu helpen bepalen door tegen het jaar 2030 minder grondstoffen te gebruiken. Om dit te doen, willen we onze ecologische voetafdruk verbeteren in een heleboel belangrijke aspecten, zoals verpakking, productafval, waterbehoud, productieactiviteiten en onze toeleveringsketen. We streven er ook naar om consumenten producten van de hoogste kwaliteit te bieden en veilige ingrediënten te gebruiken die ze kunnen vertrouwen.

Terwijl we ons inzetten om onze planeet te beschermen, hebben we duidelijke doelen gesteld en hebben we op verschillende vlakken enkele belangrijke stappen gezet:
Het beste naar boven halen in deze wereld

WAAR WIJ VOOR STAAN

Het Beste Naar Boven Halen in De Wereld Om Ons Heen
LEREN MEER