De kracht van positieve mensen om je heen

DE KRACHT VAN
POSITIVITEIT

JE HOEFT GEEN SUPERHELD TE ZIJN
OM INDRUK TE MAKEN

Een vastberaden aanwezigheid, helpende hand en een goed luisterend oor zijn vaak de belangrijkste dingen waarmee een positief rolmodel jonge mannen kan ondersteunen bij hun reis naar volwassenheid.

Misschien heb je zelf als kind een geweldig rolmodel gehad. Of wellicht heb je je levenspad naar volwassen man grotendeels alleen afgelegd. Wat belangrijk is, is dat je het hebt meegemaakt en dat je ervaring hebt die je kunt delen. Sluit je bij ons aan en ontdek hoe jij een voorbeeld kunt zijn voor de volgende generatie.

LORENZO LEWIS

Oprichter van 'The Confess Project', een stichting die kappers traint om mentale ondersteuning te bieden in het bijzonder aan mensen uit de zwarte gemeenschap.

Lorenzo Lewis, traint kappers in het bieden van mentale ondersteuning

DEEJAY KNIGHT

Een Amerikaanse veteraan, voormalig leraar en momenteel lid van de Gillette Gaming Alliance. Heeft tijdens The Game Awards een onderscheiding gekregen voor het vertegenwoordigen van de ambitieuze en inclusieve toekomst van videogames.

Deejay Knight, lid van Gillette Gaming Alliance

TIMI

Football Beyond Borders-mentor die jonge mannen helpt in te zien dat ze er niet alleen voor staan in hun reis naar volwassenheid.

Timi, een voetbalmentor die jongens helpt hun reis naar volwassenheid vorm te geven

IAN WRIGHT

Introduceerde samen met Football Beyond Borders en Gillette een nieuw onderwijsprogramma gericht op British Black History, een onderdeel dat nu niet aan bod komt op school in het Verenigd Koninkrijk.

Ian Wright, lanceerde educatief programma met Football Beyond Borders en Gillette