De Gids voor King C. Gillette Scheermesjes

De ultieme gids voor King C. Gillette scheermesjes

Het is een misvatting dat je je niet meer hoeft te scheren, als je een flinke baard hebt. Het is namelijk voor mannen met baarden net zo belangrijk om zich regelmatig te scheren als voor de gladgeschoren man.

Geregeld scheren, trimmen, verzorgen en stylen zijn de sleutel tot een majestueuze baard; of je baard nu lang of kort, borstelig of fijn, opvallend of verfijnd is, je hebt een scheermes nodig dat tegen zijn taak is opgewassen.

Bij King C. Gillette zijn we enorm trots op onze collectie innovatieve, maar tijdloze scheermesjes, geïnspireerd op het originele scheermesje dat King Camp Gillette zelf in 1901 lanceerde. Met de wetenschap van de 21ste eeuw zijn ze aangepast aan de behoeftes van de moderne baard.

Onze collectie biedt oplossingen voor iedere baardstijl, vorm en lengte. Vind het beste scheermesje voor jouw baard:

Voor een nette, verzorgde baard

Gaat jouw voorkeur uit naar een kortere baard of een baard die je zo netjes en getrimd mogelijk kunt houden, dan is de King C. Gillette Double Edge Scheermes het scheermesje voor jou.

Dit double-edged scheermes is geïnspireerd door King Camp Gillette’s originele iconische scheermes, maar met innovatieve aanpassingen:
  • Eenvoudig ontwerp.
  • Gemakkelijk te gebruiken.
  • Platinum coating op de mesjes voor extra stevigheid en duurzaamheid.
  • Antifrictie coating op de mesjes, waardoor ze door gezichtsbeharing glijden met minimale weerstand.
  • Gaatjes in het midden van het mesje helpen je om het nauwkeurig te positioneren en stevig vast te klemmen in het scheermes..
  • Ideaal om glad te scheren en voor het creëren van precieze randen.
Voor de beste resultaten met het King C. Gillette Double Edge Scheermes begin je met het hydrateren en zachter maken van je baard met onze King C. Gillette Baard- en Gezichtsreiniger.

Vervolgens breng je de King C. Gillette Transparante Scheergel met draaiende bewegingen aan, om daarna met het scheermesje aan de slag te gaan. Houd het mes in een hoek van 30° op je huid, scheer met lichte bewegingen en oefen gelijkmatige druk uit.

Kruipt je baard over je nek?

Onderschat nooit het belang van de halslijn van je baard. Je bepaalt jouw halslijn eenvoudig door met je wijsvinger de lijn vanaf je oorlellen tot het midden van je kin te volgen. Een goede halslijn bij je baard kan meer definitie leggen op je kaaklijn en voorkomen dat je baard je nek en je gezicht volledig overheerst.

Overtollig gezichtshaar op je hals wil je netjes en kort houden, maar let op: je huid kan hier heel gevoelig zijn. Gebruik daarom een scheermes dat hier speciaal voor is ontworpen; het King C. Gillette Hals Scheermes.

Dit speciaal ontwikkelde scheermes voor de hals wordt gekenmerkt door de expert SkinGuard-technologie van Gillette, voor een welkome extra bescherming tussen het mesje en je huid. Dit helpt irritatie, jeuk, prikken en roodheid na het scheren te voorkomen.

Het King C. Gillette Hals Scheermes heeft aan de andere zijde een precisietrimmer om de randen strak af te werken.

Voor een strakke, gedefinieerde baard

Sommige baardstijlen zijn bijna een kunstwerk en vragen om gladgeschoren gebieden zodat de gezichtsbeharing alle aandacht krijgt. Je hebt dan ook een scheermes nodig waarmee je heel nauwkeurig kunt scheren. Maak kennis met het King C. Gillette Gezicht & Contouren Scheermes.

Dit innovatieve scheermesje combineert Gillette's iconische technologie met vijf mesjes en een lubricatiestrip voor een gladde en comfortabele scheerbeurt. Aan de andere zijde van het schermes vind je een precisietrimmer waarmee je de spreekwoordelijke puntjes op de i zet.

Voor een verwilderde baard

Het laten groeien van een volle baard is een prestatie om trots op te zijn, maar hij moet net zo zorgvuldig worden verzorgd als een kortere baard. Een statementbaard moet scherp, verzorgd en gelikt zijn - en zeker niet rommelig.

De King C. Gillette Baardtrimmer is de perfecte oplossing om je baard netjes en verzorgd te houden.

Aangedreven door de kennis en technologie van Braun, biedt onze baardtrimmer de keuze uit drie kammen en elf verschillende lengtes, waardoor hij ongelooflijk veelzijdig is als je je look wilt veranderen. Hij werkt snoerloos en de mesjes zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan - alles wat je maar kunt wensen van je favoriete scheerapparaat.

Was dit artikel nuttig?