De Gids voor King C. Gillette Scheermesjes

De gids voor King C. Gillette scheermesjes

Het is een veelvoorkomende misvatting dat je bij een mooie lange en volle baard je niet meer hoeft te scheren. Het is namelijk voor mannen met baarden net zo belangrijk om regelmatig te scheren als voor de gladgeschoren man.

Regelmatig scheren, trimmen, bijwerken en stijlen zijn belangrijk voor een fantastische baard; of je nu een korte of lange, volle of fijne, aanwezige of verfijnde baard hebt, je hebt een scheermes nodig die de klus aan kan.

Bij King C. Gillette, zijn we enorm trots op onze collectie innovatieve, maar tijdloze scheermessen die door King Camp Gillette zelf zijn gelanceerd in 1901. Dankzij de wetenschap van de 21ste eeuw zijn ze aangepast op de behoeftes van de moderne baard.

Onze collectie biedt oplossingen voor iedere baardstijl, vorm en lengte. Vind het beste scheerapparaat voor jou:

Voor een nette, verzorgde baard

Gaat jouw voorkeur uit naar een kortere baard of een baardstijl die je netjes en verzorgd houdt, dan is de King C. Gillette Double Edge Scheermes het scheerapparaat voor jou.

Dit double-edge scheermes is gebaseerd op King Camp Gillette’s originele veilige scheermes, maar dan met innovatieve aanpassingen:

  • Eenvoudig ontwerp
  • Eenvoudig in gebruik
  • Messen gemaakt van zulk dun staal dat er extra ondersteuning nodig is om de stevigheid van de snijzijde te behouden
  • Platinum coating op de messen voor extra stevigheid en duurzaamheid
  • Messen met anti-wrijving waardoor ze soepel door je baardgroei glijden
  • Gaatjes in het midden van het mes helpen je om het op de juiste manier stevig in je scheermes te klemmen
  • Ideaal om glad te scheren en het scheren van nauwkeurige randen

Voor de beste resultaten met het King C. Gillette Double Edge Scheermes begin je met het hydrateren en zachter maken van je baard met onze King C. Gillette Baard- En Gezichtsreiniger.

Vervolgens breng je de King C. Gillette Transparante Scheergel met draaiende bewegingen aan om vervolgens met het scheermes aan de slag te gaan. Houd het mes in een hoek van 30° op je huid en scheer met lichte bewegingen en een gelijkmatige druk.

Baard die je hals bedekt?

Onderschat nooit de halslijn van je baard - je kunt je halslijn eenvoudig bepalen door met je wijsvinger de lijn vanaf je oorlellen tot het midden van je kin te volgen. Een goede halslijn bij je baard kan meer definitie leggen op je kaaklijn en voorkomen dat je baard je nek en je gezicht volledig overheerst.

Veel baardgroei op je hals wil je netjes en kort houden, al kan je huid hier heel gevoelig zijn, waardoor je een scheermes nodig hebt dat hier speciaal voor is ontworpen; het King C. Gillette Hals Scheermes.

Dit speciaal ontwikkelde scheermes voor de hals wordt gekenmerkt door de expert skinguard technologie van Gillette, met daarbij extra bescherming tussen het mes en je huid, met het doel irritatie, jeuk, prikkende en rode huid na het scheren te voorkomen.

Het King C. Gillette Hals Scheermes heeft ook een geïntegreerd edging mes waardoor je het scheermes omdraait om met extra precisie randen te scheren.

Voor een strakke, gedefinieerde baard

Sommige baardstijlen zijn bijna een kunstwerk en vragen om gladgeschoren gebieden rondom deze uitgesproken baardstijl. Je hebt dan ook een scheermes nodig waarmee je heel nauwkeurig kan scheren - maak kennis met het King C. Gillette Gezicht & Contouren Scheermes.

Dit innovatieve scheermes weet de iconische technologie van vijf messen te combineren met een vochtinbrengende strip voor een nette en comfortabele scheerbeurt, en met een enkel mes aan het einde van de cartridge waarmee je de spreekwoordelijke puntjes op de i zet.

Voor een verwilderde baard

Een volle baard laten staan is iets waar je trots op mag zijn, al moet je het net zo goed verzorgen als een kortere baard. Een statementbaard moet scherp, netjes en glad zijn - en zeker niet verwilderd.

De King C. Gillette Baard Trimmer is de perfecte oplossing om je baardgroei netjes en verzorgd te houden.

In samenwerking met Braun heb je bij onze baardtrimmer keuze uit drie kammen en 11 verschillende lengtes. Het is een heel veelzijdige baardtrimmer die zeer geschikt is om te variëren in je utistraling. Daarnaast is het apparaat draadloos en gaan de messen een mensenleven mee - alles wat je aan een baardtrimmer zou wensen.

Onthoud wel dat scheren en trimmen slechts een deel zijn van de verzorging van je baard. Ontdek meer over de verzorging van je baard van de professionals van King C. Gillette.

Was dit artikel nuttig?