Soorten baarden voor kale mannen

Wie zegt dat kale mannen niet met hun stijl kunnen spelen? Er zijn verschillende soorten baarden die er geweldig uitzien met een kale plek. Ontdek de meest populaire baardstijlen voor kale mannen en geniet van het laten groeien van je baard.

Het maakt niet uit of je kaal bent uit vrije keuze of genetica. Het gaat erom wat je met je kale plek kunt doen. Het niet hebben van haar op je hoofd betekent niet dat je andere looks moet opgeven, zoals het laten groeien van gezichtshaar.

In feite is er niets stoerder en mannelijker dan een lange baard in combinatie met kaalheid bij mannen. Misschien is het daarom een van de baardstijlen voor kale mannen die niet uit de mode raken. Als je iets anders wil proberen en plezier wilt hebben van je baard, helpen we je!

Rust jezelf uit met je baardproducten, inclusief een kam, en we zullen je vertellen wat de meest aansprekende soorten baarden zijn voor kale mannen, hoe je ze kunt krijgen en wat je moet doen om een spectaculaire baard te hebben.

Baardstijlen voor kale mannen

Als je uit noodzaak voor de ‘kaal met baard’-look bent gegaan - of gewoon omdat je houdt van hoe het eruitziet - maak je dan klaar voor wat plezier! Nu alle aandacht op je gezicht gericht is, is het tijd om je baard te verwennen.

Zie het zo: er zijn een beperkt aantal kapsels voor mannen. Maar als het gaat om baarden, zijn de opties eindeloos! Je hebt genoeg stijlen om uit te kiezen, van een berenbaard tot de klassieke Franse vork. Als je creatief wilt zijn, is dit je kans.

Het scheren van je hoofd kan ervoor zorgen dat je je bloot voelt of het bevrijdt je. In ieder geval zal het combineren van de kale plek met een baard die je leuk vindt je een dosis zelfvertrouwen geven.

En omdat we weten dat het zien van zoveel baardstijlen voor kale mannen overweldigend kan zijn, bieden we je de beste.

De soorten baarden voor kale mannen die je hieronder ziet, zijn zo veelzijdig dat ze passen bij gezichten in alle vormen en maten:

Kaal hoofd met een snor

Iedereen kan een snor laten staan. Maar als je een diamantachtig gezicht hebt, heb je deze nodig! Door een kaal hoofd met een snor te dragen, verminder je de prominentie van je jukbeenderen en breng je je gelaatstrekken in evenwicht, zodat je kin en voorhoofd er niet zo smal uitzien.

Als je van de klassieker houdt, kun je de Balbo-baard laten staan. Er is ook de mogelijkheid om de hoeken van je gezicht te verzachten met een kinband.

Om deze look te bereiken houd je het haar op je kaaklijn. Scheer met de King C. Gillette baardtrimmer voor meer precisie. En als je kunt, laat dan je snor dan staan om de look naar een ander niveau te tillen.

Kaal hoofd met lange baard

Als je een liefhebber was van extralang haar, waarom zou je je baard dan niet laten groeien? De kale stijl met een lange baard is een van de meest opvallende omdat deze lef en vertrouwen overbrengt.

We raden dit type baard op kaalheid aan voor diegenen die het middelpunt van de aandacht willen zijn, vooral als ze een driehoekig gezicht hebben, omdat het haar hun kaaklijn er robuuster uit laat zien.

Volg het voorbeeld van de Italianen en kies voor een Garibaldi. Je kunt ook de klassieke lange baard proberen.

Vergeet alleen niet om je haar te conditioneren met King C. Gillette Beard Oil. Op deze manier houd je het haar zacht en gezond.

Kaal hoofd met volle baard

Als je van volume houdt, dan heb je een grote, volle baard nodig. We hebben het dan over iets robuusts, netjes verzorgd of gevlochten, zoals de Vikingbaard die er wild uitziet, hoewel deze altijd getemd kan worden.

Iedereen kan dit type baard dragen onder een kaal hoofd. De look is echter het beste op ovale gezichten. Als je niet van halve maatregelen houdt, heb je zo'n volle baard nodig.

Koop iets om je te helpen je haar te stijlen, zoals onze King C. Gillette Gentle Beard Balm en kam door elke streng of hydrateer het om het er verzorgd uit te laten zien.

Kaal met een sik

Een kaal hoofd met een sikje geeft je een instant chique touch. Ook als je een rond gezicht hebt, ziet het er veel gestileerder uit. Er zijn veel soorten om uit te kiezen, dus maak je geen zorgen, je zult de juiste vinden.

Het scheren van een sikje is niet ingewikkeld. Pak je Gillette ProGlide en ontdoe je van al het haar op je wangen en bakkebaarden. Houd je snor en kinhaar als je iets klassieks wilt, of probeer wat totdat je het sikje krijgt dat je bevalt.

Baardstijlen voor kale grijze mannen

De beste manier om grijze haren te combineren met een kale baardstijl is door te gaan voor een volle, zijdeachtige, goed verzorgde baard. Het is de kunst om een klassieke en verfijnde stijl te realiseren.

Gebruik een borstel om de haren er netjes en strak uit te laten zien en zorg ervoor dat je je baard wast met een zacht, voedend product.

Baardverzorgingsroutine voor kale mannen

Hoewel kale baardstijlen casual lijken en ogenschijnlijk weinig onderhoud vragen, moet je dagelijks voor je baard zorgen.

Hier zijn onze top drie baardverzorgingstips. Als je ze opvolgt, zie je er altijd onberispelijk uit:

  1. Was je gezicht en baard regelmatig. We raden aan om de Beard King C. Gillette baard en gezichtsreiniger te gebruiken. De formule verwijdert dode cellen en vuil en voedt de huid onder de baard. Het resultaat? Een gehydrateerde baard met een frisse geur.
  2. Trim je baard regelmatig. Ook al laat je je baard groeien, het is belangrijk om hem van tijd tot tijd te trimmen om het haar gezond en in de beste conditie te houden. Gebruik je trimmer zo dat deze altijd in perfecte staat is.
  3. Verwen jezelf met andere baardproducten. Baardverzorging vereist hydratatie, zachtheid en controle. Gebruik daarom een balsem of Gillette baardolie. Elk van deze zal je helpen om losse haren te temmen.


Op zoek naar de beste baardproducten? Kies dan voor de King C. Gillette Beard Grooming Travel Kit. Deze set bevat de basics: een gezichtsreiniger, gezichts- en haarcrème en onze baardbalsem.

Veelgestelde vragen

Hoe moet een kale man zijn baard dragen?

De typische baardstijl voor kale mannen is de klassieke sikje. Om de jouwe te krijgen, houd je alleen het haar op je kin en snor verbonden door een dunne lijn.

Hoe ziet een kale man er beter uit: met baard of zonder baard?

Hangt ervan af. Kale mannen zonder baard zien er jonger uit dan kale mannen met baard. Maar als je toch een baard wil, zijn er verschillende baardstijlen voor kale mannen die je geweldig kunnen staan.

Wat zijn de beste baarden voor kale mannen?

Elk hoofd is uniek, maar laten we een paar suggesties doen: de baard van drie dagen; volle, lange of hipsterbaard (vooral als deze vergezeld gaat van een Engelse snor); sikje en snor.

Was dit artikel nuttig?