Reset jouw verzorgingsroutine tijdens Movember

Reset jouw verzorgingsroutine tijdens Movember

Er is geen discussie over mogelijk, dit was een bijzonder jaar.

Voor veel mensen is thuiswerken de norm geworden en vinden onze sociale contacten plaats op een computerscherm, en onze verzorgingsroutines zijn daarbij sinds 2019 naar de achtergrond verdwenen.

Omdat we toch al maanden minder bezig waren met scheren en ons meer richtten op bijvoorbeeld het perfectioneren van je favoriete recept, voelt de komst van Movember anders dan normaal.

Nu de winter in aantocht is, hebben we besloten dat het tijd is om je meer te richten op je persoonlijke verzorging en beginnen we groots aan Movember - dit betekent dat je start met een gladgeschoren gezicht, ook al is dat voor de eerste keer sinds maanden.

Maak je klaar voor Movember

De Movember regel is dat je de maand november start met een gladgeschoren gezicht. Is het al een tijd geleden sinds je laatste scheerbeurt, dan begin je met het trimmen van de lange haren door de King C. Gillette Baard Trimmer te gebruiken om te voorkomen dat lange haren vastraken in je scheerapparaat.

Vervolgens breng je de King C. Gillette Transparante Scheergel aan voordat je gaat scheren (scheer met de haargroei mee). King C. Gillette heeft alles wat je nodig hebt om klaar te zijn voor Movember.

Ontdek jouw Movember stijl

Ben je gladgeschoren, dan is het tijd om je bro’s te steunen door je snor te laten staan. Vraag vrienden, familie of je vaste volgers op social media om je te sponsoren en haal sponsorgeld binnen om de doelen van Movember te ondersteunen, zoals specifieke typen kanker voor mannen en het geestelijk welbevinden voor mannen.

En terwijl je snor aan het groeien is, ontstaat bij jou alvast een idee over welk type Movember stijl jij wil volgen. Het kan kort en stoppelig zijn, wat betekent dat de stijl zoals een dunne snor een stijl is waar we jou binnenkort mee gaan zien.

Groeit jouw gezichtshaar sneller dan gemiddeld, dan kan het zomaar zijn dat jij aan het einde van de maand een onvervalste krulsnor hebt. Gebruik een beetje baard balsem om de uiteinden van je snor tot de bekende krul te stijlen.

Welk type verzorging is bij Movember toegestaan?

Onthoud vooral dat je je baard moet blijven scheren tijdens Movember, volgens het plan dat we eerder meldden, en eindig daarbij met een beetje hydraterende crème.

Wat doe je na Movember?

Wanneer Movember is afgelopen, mag je doen met je snor wat je wil; je kan ook je baard laten staan, maar je kan ook weer glad geschoren door het leven gaan - het is geheel aan jou.

Wil je regelmatig scheren weer deel uit laten maken van je verzorgingsroutine en wil je er iedere dag steeds beter voelen, dan wil je je vast trakteren op het ultieme apparaat voor uiterlijke verzorging, ook al is het alleen voor digitale bijeenkomsten.

Het GilletteLabs Heated Scheermes Is ontworpen voor een warme scheerbeurt vanuit het comfort van je eigen badkamer waarbij je iedere keer weer geniet van een weldadige warmte tijdens het scheren. Na maandenlang je uiterlijke verzorging te hebben genegeerd, kunnen we ons geen luxere beloning voorstellen.


Verhoog bewustzijn, werf sponsorgeld en herontdek het plezier in uiterlijke verzorging tijdens deze Movember. Fris je geheugen op met de regels, hier:

Was dit artikel nuttig?