Reset jouw verzorgingsroutine tijdens Movember

Reset je verzorgingsroutine tijdens Movember

Er is geen discussie over mogelijk, dit was een bijzonder jaar.

Voor veel mensen is thuiswerken de norm geworden, onze sociale contacten zijn verplaatst naar het computerscherm en onze verzorgingsroutines van 2019 zijn naar de achtergrond verdwenen.

Het gezichtshaar is wat langer dan normaal, omdat we toch al maanden minder bezig waren met scheren en ons meer richten op het perfectioneren van een favoriet recept. Daarom voelt de komst van Movember anders dan normaal.

Nu de winter in aantocht is, hebben we besloten dat het tijd is om je weer meer te richten op je persoonlijke verzorging. We beginnen groots aan Movember; je start met een gladgeschoren gezicht, ook al is dat voor de eerste keer sinds maanden.

Bereid je voor op Movember

De regels van Movember schrijven voor dat je de maand november begint met een gladgeschoren gezicht. Is het al een tijd geleden sinds je laatste scheerbeurt, begin dan met het trimmen van de lange haren met de King C. Gillette Baardtrimmer, om te voorkomen dat lange haren verstrikt raken in je scheermesje.

Vervolgens breng je de King C. Gillette Transparante Scheergel aan voordat je gaat scheren (scheer met de haargroei mee). Alles wat je verder nog nodig hebt om je voor te bereiden op Movember is ons King C. Gillette Double Edge Safety Scheermes.

Ontdek jouw Movember-stijl

Ben je gladgeschoren, dan is het tijd om je bro’s te steunen door je ‘mo’ (snor) te laten staan. Vraag vrienden, familie of je vaste volgers op social media om je te sponsoren en zamel geld in om de doelen van Movember te ondersteunen, zoals het creëren van bewustzijn over specifieke typen kanker bij mannen en de geestelijke gezondheid van mannen.

En terwijl je snor aan het groeien is, krijg je al snel een idee van jouw Movember-stijl. Misschien wordt hij wel kort en stoppelig, waar een stijl zoals de potloodsnor goed mee matcht.

Groeit jouw gezichtshaar sneller dan gemiddeld, dan kan het zomaar zijn dat jij aan het einde van de maand een onvervalste krulsnor hebt. Gebruik een beetje baardbalsem om de uiteinden van je snor in de kenmerkende krullen te krijgen.

Welk type verzorging is toegestaan tijdens Movember?

Onthoud vooral dat je je baard weg moet blijven scheren tijdens Movember, dus volg de scheerroutine die we hierboven hebben beschreven en rond je gezichtsverzorging af met een beetje GilletteLabs Snel Absorberende Hydraterende Crème.

Wat doe je na Movember?

Je hoeft je snor niet te laten staan als Movember voorbij is; misschien wil je er een baard bij laten groeien, of wil je weer helemaal gladgeschoren zijn - dat is helemaal aan jou.

Wil je regelmatig scheren weer deel uit laten maken van je verzorgingsroutine en het beste van jezelf laten zien, al is het maar tijdens digitale vergaderingen, dan wil je jezelf vast trakteren op de ultieme tool voor uiterlijke verzorging.

De GilletteLabs Heated Razor geeft je een scheerbeurt die aanvoelt als een warme handdoek, in het comfort van je eigen badkamer. Elke keer dat je je scheert kun je genieten van het heerlijke gevoel van aangename warmte. Na maandenlang je uiterlijke verzorging te hebben verwaarloosd, kunnen we ons geen luxueuzere rentree voorstellen.

Verhoog bewustzijn, werf sponsorgeld en herontdek het plezier in uiterlijke verzorging tijdens deze Movember. Maak je hier opnieuw vertrouwd met de regels.

Was dit artikel nuttig?