Fusion5 mesjes en handvatten

Een scheerbeurt op maat: Fusion5 mesjes en handgrepen

Alle mannen - en alle scheerbeurten - zijn verschillend

Wanneer we denken aan het gezicht scheren, scheermessen en mesjes, kunnen we heel veel verschillen bedenken:

  • De vorm en afmetingen van het gezicht
  • Het huidtype en de textuur
  • De dikte van de baardharen en de groeipatronen
  • De scheergewoonten en -stijl
  • Persoonlijke voorkeuren

Feit is dat er geen ‘juiste’ manier bestaat om je te scheren, en ook geen ‘juist’ scheermes. Elke man is verschillend - en elke scheerbeurt is verschillend.

Hoe kan je dan je scheerbeurt afstemmen op jouw voorkeuren? Met de Gillette Fusion5 scheermessen.

Vind de perfecte scheerbeurt met Gillette Fusion5

Er bestaat een groot gamma Gillette Fusion5 handgrepen en navulmesjes waar je uit kunt kiezen en elk Gillette navulmesje uit de Gillette Fusion5-reeks past op elke handgreep van de Fusion5-reeks. Zo kan je je scheerbeurt afstemmen op je huidtype en andere persoonlijke voorkeuren.

De Gillette Fusion5-reeks omvat de volgende modellen:

  • Het originele Gillette Fusion5 scheermes, het eerste met onze toonaangevende technologie met 5 mesjes, uitgerust met een extra mesje op de achterzijde om moeilijk bereikbare plekjes en strakkere lijnen preciezer te scheren.

  • De Gillette ProGlide met FlexBall-technologie is ontworpen om het contact tussen de mesjes en de huid optimaal te houden, vooral rond de gezichtscontouren, zodat er zo weinig mogelijk haartjes worden overgeslagen.

  • Gillette ProShield - ook dit is uitgerust met de FlexBall-technologie; dankzij de beschermende strips voor en achter de mesjes helpt ProShield beschermen tegen irritatie.

Combineer naar hartenlust, personaliseer je scheermes en stem het af op jouw behoeften. Probeer het maar.

Problemen die je allicht probeert op te lossen door het uittesten van combinaties van handgrepen en mesjes, zijn:
  • Overgeslagen haartjes: je kunt veel haartjes overslaan tijdens het scheren als gevolg van te weinig contact van het scheermes met je gezichtshuid. Probeer een handgreep met FlexBall-technologie voor extra contact met je huid, vooral langs je gezichtscontouren.
  • Beter glijden: Wanneer je je scheermes over je huid haalt, trekt en hapert het dan in plaats van te glijden? Probeer eens een power handgreep. De microtrillingen verminderen de wrijving en zorgen ervoor dat het scheermes beter glijdt in vergelijking met manuele handgrepen.
De Gillette Fusion5-reeks:
Stel zelf het scheermes samen dat perfect voor je is.

Was dit artikel nuttig?