GilletteLabs: herontdek je scheerervaring

GilletteLabs: herontdek je scheerervaring

Scheren draait om meer dan de scheerbeurt en het scheermes. Het gaat om er goed uitzien en je goed voelen. Het gaat om huid en zelfzorg. Het is een complete ervaring en wij willen die zo gemakkelijk en aangenaam als mogelijk maken.

Daarom hebben we de GilletteLabs-lijn met verzorgingsproducten voor mannen gelanceerd. Deze lijn bevat alle tools en producten die je nodig hebt om je scheerbeurt naar een hoger niveau te tillen, van scheerschuim tot aftershave.

Of het nu gaat om een scheergel die helpt te beschermen tegen scheerirritatie, een revolutionair scheermes dat scheren met exfoliëren combineert of een hydraterende crème die snel door je huid geabsorbeerd wordt, de GilletteLabs-lijn heeft precies wat je nodig hebt voor iedere stap van je scheerbeurt.

GilletteLabs Scheermes met Exfoliërende Strip

Dit stevige, slijtvaste scheermes heeft exfoliatietechnologie in het handvat om onzuiverheden van je huid te verwijderen voordat de mesjes passeren. Hierdoor glijdt het scheermes soepeler over je huid en kun je genieten van een gladdere scheerbeurt.

Daarnaast biedt het GilletteLabs Scheermes met Exfoliërende Strip de volgende voordelen:

  1. Vier van onze dunste, fijnste GilletteLabs mesjes voor een ongelooflijk gladde en comfortabele scheerbeurt.
  2. De 2D FlexDisc zorgt voor een optimaal contact tussen de scheermesjes en je huid en volgt de contouren van je gezicht.
  3. Het metalen handvat van gegoten zink gaat een leven lang mee.
  4. De magnetische houder houdt je scheermes schoon, droog en klaar voor gebruik.

GilletteLabs Snel Schuimende Scheergel

Je scheerervaring begint al voor het scheren. Deze scheergel verkoelt je huid en helpt beschermen tegen scheerirritaties. Gemaakt van recyclebare materialen en zonder alcohol of kleurstoffen. Het laat een lichte, verfrissende geur achter en zorgt ervoor dat je je op je best voelt. Combineer het met het GilletteLabs Scheermes met Exfoliërende Strip of de GilletteLabs Heated Razor en upgrade je verzorgingsroutine.

GilletteLabs Snel Afspoelbaar Scheerschuim

Maak scheren net zo snel en gemakkelijk als het wassen van je gezicht. Dit scheerschuim heeft een milde formule zonder alcohol of kleurstoffen. Het helpt beschermen tegen scheerirritatie en is heel eenvoudig in gebruik. Gewoon aanbrengen, scheren en snel afspoelen. In combinatie met GilletteLabs mesjes scheer je je altijd glad en comfortabel. Een tip: samen vormen ze een geweldige cadeauset voor mannen.

GilletteLabs Snel Absorberende Hydraterende Crème

Herontdek de scheerervaring, van begin tot eind - en ieder moment daartussen. Deze hydraterende crème transformeert van crème naar vloeistof zodra het de huid raakt en brengt krachtige ingrediënten in een milde formule. Gemaakt zonder alcohol of kleurstoffen. Hydrateert de huid en versterkt de vochtbarrière na verloop van tijd. Het laat een luchtige, ademende finish achter, met een lichte en verfrissende geur. Gebruik het elke dag. Na het scheren met GilletteLabs mesjes of wanneer je maar een gladde, gehydrateerde huid wilt. Upgrade je scheerroutine door het te combineren met de rest van de GilletteLabs-lijn.

GilletteLabs Navulmesjes

Laat je scheermes optimaal presteren. GilletteLabs navulmesjes passen op alle GilletteLabs scheermessen en GilletteLabs mesjes vervangen is eenvoudig. Je klikt het navulmesje op je GilletteLabs Scheermes met Exfoliërende Strip of GilletteLabs Heated Razor en je scheermes is weer klaar voor de volgende gladde, comfortabele scheerbeurt. Til je scheerbeurt naar een hoger niveau met de fijnste, dunste mesjes van Gillette, welk GilletteLabs scheermes je ook gebruikt.

GilletteLabs maakt het verschil

GilletteLabs is meer dan een lijn scheerproducten, het is een complete verzorgingservaring voor de man. Of je nu op zoek bent naar scheermessen, navulmesjes, scheerschuim, scheergel of hydraterende crème, alle producten van GilletteLabs zijn bedoeld om samen te werken in elke fase van het scheerproces. Van de voorbereiding tot na het scheren en zelfs tussen de scheerbeurten door, GilletteLabs transformeert je verzorgingsritueel - zodat jij je kunt focussen op het laten zien van de beste versie van jezelf.

Was dit artikel nuttig?