Jouw complete gids voor Gillette scheermesjes

Jouw complete gids voor Gillette scheermesjes

Het is best lastig om te kiezen tussen de vele soorten Gillette scheermesjes, zeker wanneer je net begint met scheren.

Dat is dan ook exact de reden waarom we deze gids hebben samengesteld, zodat je de Gillette scheermesjes kan vinden die het beste bij jou passen.

De klassiekers

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van MACH3 Scheermesjes – ze zijn immers al een tijdje verkrijgbaar, dus je vader en andere mannen die je kent gebruiken ze misschien. MACH3 scheermesjes bestaan uit drie mesjes en zijn ontworpen voor de klassieke gladde scheerbeurt.

MACH3 scheermesjes zijn uitgerust met SkinGuard met microribbels, zodat de huid strakgetrokken wordt en het haar voorbereid wordt op het scheren.

Vind je bepaalde delen van je gezicht lastig om te scheren, zoals de kaaklijn, probeer dan de MACH3 Turbo 3D, ontworpen om zich aan te passen aan het gezicht voor een gladde en efficiënte scheerbeurt, zelfs op de lastige plekjes.

Vijf is altijd beter dan één

Onze Gillette Fusion5 Scheermesjes zijn enorm populair, met vijf antifrictiemesjes voor een scheerbeurt die je nauwelijks voelt. Ieder navulmesje heeft zijn eigen precisietrimmer aan de achterkant, wat heel fijn is voor de lastige gebieden rondom neus en oren. Er is ook een beschermende strip die begint te vervagen als je niet langer de beste scheerbeurt krijgt, zodat je weet wanneer je je scheermesje moet vervangen.

Wat is het verschil tussen de Fusion5 en ProGlide mesjes?

Onze ProGlide Scheermesjes hebben een geavanceerde beschermende strip met nog meer glijdend vermogen dan de Fusion5 mesjes, zodat ze nog soepeler over je gezicht glijden. Het gebruik van een goede scheergel of -schuim kan hier ook bij helpen, maar met een ProGlide scheermesje ervaar je écht ongelooflijke gladheid en comfort.

ProGlide scheermesjes hebben ook een precisietrimmer voor een nog strakker scheerresultaat.

Bescherm je huid

Het scheren van de gevoelige huid of het scheren met acne kan lastig zijn. Zorg er dus voor dat je je huid beschermt tegen te veel direct contact met je scheermes.

Onze SkinGuard Sensitive Scheermesjes zijn speciaal ontworpen om je hierbij te helpen. De SkinGuard zorgt ervoor dat er niet te veel contact is tussen het mesje en je huid. Dit kan het risico op irritatie door scheren en scheerbultjes verkleinen.

Gillette ProShield Scheermesjes zijn ook een goede keuze wanneer je huid extra beschermd moet worden. Onze ProShield scheermesjes zijn voorzien van beschermende strips voor en na de mesjes en bieden nog meer mogelijkheden dan onze ProGlide mesjes.

Wat is het verschil tussen ProShield en standaard Fusion5 mesjes?

Onze ProShield scheermesjes zijn voorzien van de dunste mesjes (net als bij ProGlide), maar hebben verbeterde lubrastrips voor en na de messen om je huid nog beter te beschermen.

ProShield mesjes zijn ook voorzien van een precisietrimmer voor het scheren van moeilijk bereikbare plekjes en het afwerken van gezichtshaar.

Was dit artikel nuttig?